Богдана Кугенко: «Захисниць на війні ми забезпечуємо від жіночих плитоносок до муфт для рук»

Сейчас читают: 284
womo.ua

Захист України – справа не лише чоловіків. Зараз в епіцентрі бойових дій перебувають близько 5 тисяч жінок. І їм треба повернутися після перемоги живими та неушкодженими.

А для цього потрібен надійний бронежилет – і в стислі терміни, і за прийнятною ціною. Надійність у жіночому індивідуальному балістичному захисті – це й адаптованість під анатомічні принади, і прийнятна вага, і якісна тканина плитоноски, і надійні шви.

Бренд «Балістика» одним з перших вирішив не лише створити ідеальну жіночу плитоноску, але і поставити виготовлення захисту для українських захисниць на потік. «Шити, як для себе» — слоган, який команда втілила у життя, бо кілька співробітників компанії разом з власником захищають Україну.

Про це ми говорили з виконувачкою обов’язків директора компанії «Балістика» Богданою Кугенко. Першим замовником жіночих бронежилетів стала Національна гвардія Головною рушійною силою була радше не ідея, а необхідність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA