Олег Скрипка прокоментував бурхливі дискусії щодо нової пісні

Сейчас читают: 123
liza.ua

Фронтмен гурту Vоплі Vідоплясова відповів на закиди стосовно авторських прав композиції «Два кольори», на яку він зняв англомовний римейк.У травні 2020-го року, у міжнародний День вишиванки, Олег Скрипка випустив англомовну версію «Двох кольорів» — класичної української пісні, створеної Дмитром Павличком та Олександром Білашем.

Майже рік потому відбувся реліз кліпу TWO COLORS, який зняла українська режисерка Олена Винярська.Так, у прямому ефірі на Радіо Промінь Олег Скрипка розповів про своє бачення української класики та прокоментував пост на сторінці у Фейсбуці доньки композитора Олександра Білаша, написаного стосовно англомовного треку TWO COLORS.

За словами Скрипки, він переспівав легендарну українську композицію, щоб популяризувати її та нашу культуру на весь світ.«Українці живуть по всьому світу, наша діаспора величезна.

Приміром, в Канаді живе багато нащадків українців, які й не всі знають українську, бо народилися там. Хочеться, щоб вони теж знали велику українську класику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA