місто Odessa Неделя моды модные показы місто Odessa

Odessa Fashion Week розриває всi шаблони i анонсує новий сезон пiд гаслом #DiversityFashion

Сейчас читают: 123
liza.ua

Свiт змiнюється i конвенційні стандарти зовнішності в індустрії моди втрачають свою актуальність. Толерантність по відношенню до своєрідностi людини має значення не тільки в повсякденному житті звичайної людини, але і набуває аптренду в fashion-індустрії.Сьогодні подіуми домоглися прогресу в області різноманітності тіла — кількість моделей всіх рас, форм тіла, віку та гендерної ідентичності досягло рекордного рівня, — і сезон за сезоном все більше дизайнерів включають різноманітність в ДНК свого бренду.Лейтмотив 15-го сезону Odessa Fashion Week – пiдтримати тенденцiю #DiversityFashion, i донести, що краса не є єдиним стандартом, вона об’єднує всі наші якості.

І в новому сезоні вже кожна з вас зможе взяти участь в показах на професійному подіумі Odessa Fashion Week. Ми прагнемо донести послання повної краси людини, різноманітності і єдності.

Адже кожен заслуговує бути тим, ким він є — унікальною особистістю, своєрідною, і ми раді, що можемо посприяти і запропонувати таку платформу, яка

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA