догляд за волоссям волосся

Мрієш про сяюче волосся? Спробуй цей засіб!

Сейчас читают: 365
cosmo.com.ua

Зробити волосся сяючим та доглянутим можна практично за лічені секунди — якщо спробувати один з найпопулярніших засобів останнього року — ламелярну воду.

Чудо-продукт з’явився в Південній Кореї, проте зараз знайти його можна в асортименті багатьох відомих брендів. Принцип дії ламелярної води наступний: продукт має у складі безліч активних відновлювальних компонентів та допомагає їм проникнути глибоко в структуру волосся.

Таким чином заповнюються пошкоджені ділянки, пасма зміцнюються, розгладжуються та набувають дзеркального блиску. Засіб наноситься на вологе волосся після миття шампунем — під час цього ти можеш відчути тепло в долонях.

Це говорить про те, що ламелярна вода працює та доставляє поживні речовини вглиб волосся. Найприємніший момент: для забезпечення вау-ефекту засобу потрібно…всього 8-10 секунд, після чого можна його змивати та сушити пасма, як звичайно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA