Манипуляторы паразиты мужская манипуляция

Обережно, паразит: 16 ознак того, що він тебе використовує

Сейчас читают: 218
liza.ua

Жіноча інтуїція рідко підводить: якщо здається, що він тебе використовує, варто сильно задуматися над тим, чи потрібні стосунки з людиною, яка змушує в собі сумніватися.Коли дізнаєшся, що тебе використовують, нічого доброго не трапляється.

Ти відчуваєш себе бридко, немов хтось плюнув тобі на все обличчя. Щоб не опинитися в такій ситуації, прочитай наші пункти, які допоможуть виявити нечесного мужика і вчасно його кинути.Помітила, що коли ти пропонуєш час зустрічі, він весь час намагається його змінити так, щоб було зручніше йому?

Це перша ознака того, що хлопець тебе використовує. Всі ваші плани, по суті, перетворилися на його плани, і доступний він тобі, тільки коли у нього є час.Коли ти робиш щось для нього, він сприймає це так, ніби ти виконуєш свої обов’язки.

Якщо при цьому тобі доводиться розсипатися в подяках на найменший прояв доброти або самий звичайний вчинок, пора тікати, подружко.Він ніколи не робить нічого сам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA