війна новини шоубізнес

Брати Борисенки готові воювати, але є відразу два "але": відомо, у чому проблема (ВІДЕО)

Сейчас читают: 393
hochu.ua

Фіналісти "Фабрики зірок-3" брати Борисенки висловили готовність воювати проти російських окупантів. Однак коли Вова Борисенко отримав повістку з військкомату — виявилося, що артист не готовий вирушити на фронт.

Причиною тому стало серйозне захворювання. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю Славі Дьоміну на його YouTube-каналі "Слава+" Вова Борисенко зізнався, що йому видали повістку, коли він перебував у Львові.

Проте зірка "Фабрики зірок" не зміг вирушити на передову через серйозні проблеми зі здоров'ям. Виявилося, у нього траплялися судоми уві сні.

Коли нерви зашкалюють — Вова йде до лікаря і йому прописують транквілізатори.У мене є певна особливість зі здоров'ям, яка не дає можливості йти воювати.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Сантехника для ванной комнаты и туалета цены и туалета цены представлены на сайте wodolei.ru.Унитазы, пожалуй, самый важный предмет сантехники в вашей ванной комнате. Доступны несколько типов унитазов, lifehelper.one /1 год назад
kvartblog.ru
Сантехника для ванной комнаты и туалета цены и туалета цены представлены на сайте wodolei.ru.Унитазы, пожалуй, самый важный предмет сантехники в вашей ванной комнате. Доступны несколько типов унитазов, kvartblog.ru /1 год назад
hochu.ua
Брати Борисенки 14 років потому: куди зникли улюбленці публіки після яскравого старту hochu.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA