коты кот питомцы

Nestlé Purina® представляє перший у світі корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Сейчас читают: 800
liza.ua

Nestlé Purina® оголошує про запуск в Україні першого і єдиного у світі корму, що  безпечно зменшує рівень алергенів у котів.

Pro Plan® LiveClear® — це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною реакцією більше проводити часу з котами.Продукт був розроблений на основі революційного відкриття науковців Purina®, як результат 10 років досліджень у цій сфері.

Ключовим інгредієнтом Purina® Pro Plan® LiveClear® є специфічний білок, отриманий із курячих яєць, що нейтралізує Fel d1 у слині кота, внаслідок чого менша кількість алергену переноситься на шерсть котів, коли вони доглядають за собою.

Як ідеться в опублікованому дослідженні, Purina® Pro Plan® LiveClear® зменшує кількість алергенів на шерсті котів у середньому на 47%, починаючи з третього тижня щоденного годування.Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові:«Інновації є основою Nestlé, і ми пишаємося тим, що кожен день задовольняємо своїх споживачів

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA