Сша букет квіти езотерика Сша

Не даруйте такі букети: ці квіти — знак вульгарності та розлуки

Сейчас читают: 864
hochu.ua

Подарувати букет квітів, здавалося б, не складно. Але що робити, коли ви не знаєте смаки коханої людини? Експерти радять скористатися підказками про те, яке значення мають різні квіти та їх кольори, і що не варто дарувати на першому побаченні.

Здавна існує традиція дарувати людям виключно непарну кількість квітів у букеті, адже “полічені”, або парні за кількістю квітки носять на цвинтар.

Проте є країни, де все навпаки, пише news.glavred.net. Читати також ТОП-3 найкращих татусів: знайдіть знак Зодіаку коханого серед обраних У Німеччині найчастіше дарують букети із 8 квітками, адже саме це число символізує довге життя.

Схожий звичай і в США, де найпопулярніший букет — це 12 троянд, оскільки 12 — число щастя. В Англії у романтичних букетах зазвичай 6 квіток, і кожна леді знає, що цей букет називається "6 вкрадених поцілунків".Кожна квітка має своє тлумачення, як і її колір.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA