Назвали найкращі серіали 2022 року

Сейчас читают: 737
vogue.ua

12 вересня в Лос-Анджелесі відбулася церемонія нагородження премії "Еммі", що визначила найкращі серіали року. Так, справжнім тріумфатором і найкращим драматичним серіалом року стала "Спадщина" — до речі, лідер за кількістю номінацій на цьогорічній "Еммі" (25 номінацій).

Чому варто подивитися серіал "Спадщина", читайте в нашому матеріалі. Найкращим комедійним серіалом став "Тед Лассо", представлений цього року в рекордних 20 номінаціях.

Найкращий мінісеріал — комедія "Білий лотос", що загалом здобула 10 статуеток "Еммі". Найкращим актором цього року за версією "Еммі" став південнокорейський актор Лін Чон Чже за роботу в гучному проєкті Netflix "Гра в кальмара".

Режисер серіалу "Гра в кальмара" Хван Дон Хьок також дістав "Еммі" за найкращу режисуру. Найкращою драматичною актрисою визнали 26-річна зірку Зендаю — за її роль у серіалі "Ейфорія".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA