Ralph Lauren Stella Maccartney Нео Ralph Lauren Stella Maccartney

Наймодніші шуби зі штучного хутра осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 336
vogue.ua

Тренд на екологічність та усвідомлене споживання з кожним роком стає дедалі значущішим. Так, цього сезону осінь-зима 2022/2023 дизайнери практично звели до нуля використання натурального хутра у своїх колекціях.

Натомість бренди пропонують модні екошуби, які зігріватимуть вас у холодну погоду. У центрі уваги опинилися об'ємні моделі, ніби зняті з чоловічого плеча, пухнасті шуби-халати, варіанти з кучерявого хутра, пари з яскравими принтами та елегантні білі ворсисті пальта.

Vogue. ua зібрав наймодніші шуби зі штучного хутра, які вам прослужать не один сезон. Дизайнерка Стелла Маккартні першою відмовилася від використання натурального хутра, це було у 2001 році.

Услід за нею  низка відомих модних Домів підтримали цю екотенденцію, серед них: Dolce & Gabbana, Michael Kors Collection, Prada, Versace, Ralph Lauren, Valentino, Gucci та інші марки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA