ароматы парфюм нишевая парфюмерия

Найкращі парфуми, які продовжують літо

Сейчас читают: 780
vogue.ua

Найкращі літні парфуми переносять у яскраву подорож – і для цього зовсім не потрібно навіть виходити з дому. Обираємо парфуми, що продовжують літоПарфумери розуміють, що аромат здатен викликати спогади або думки про місця, які ще чекають на нас, отже у нових парфумах літа 2022 року вони використали ці знання.

Замість того, щоб за замовчуванням використовувати стандартні сезонні профілі запахів, творці нішевих і дизайнерських брендів наче взяли із собою в подорож свою аудиторію.

Зібрані аромати обов’язково об’єднані однією спільною рисою – усі вони намагаються вловити дух радісних переживань і насичених подіями історичних періодів.

Кожен новий аромат пропонує екскурсію, і незалежно від того, чи повертає він власника у минуле до королівських дворів Франції XVIII століття чи до розкішних готелів 1960-х років, він робить подорож насиченою подіями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA