книги что почитать рецензия

"Найбагатший чоловік у Вавилоні": рецензія на книгу, яка повинна бути на полиці у кожному домі

Сейчас читают: 451
hochu.ua

В епоху швидких заробітків і доступних секретів багатства люди, як і раніше, мало цікавляться фундаментальними речами, що стосується фінансів.

Також вони не володіють інструментами, що забезпечують фінансову незалежність. Якщо ви маєте бажання опанувати мистецтво життя без боргів, вдало керувати своїми грошима і стати фінансово успішним, вам слід ознайомитися з книгою Джорджа Клейсона "Найбагатший чоловік у Вавилоні".

Тут простою мовою, без занудних термінів розкриють закони грошей. А ми ж наведемо кілька беззаперечних фактів для того, щоб подарувати вам додаткову порцію натхнення для прочитання."Найбагатший чоловік у Вавилоні" — мабуть, одна із найбільш відомих книг про гроші на рівні з "Багатий тато, бідний тато" Роберта Кійосакі.

Я читала обидві, ще у часи студентства. Перечитуючи книгу Клейсона вдруге і більш свідомо, я зрозуміла, що раніше мала певні ілюзії щодо того, як працюють гроші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA