видавництво "Ранок" ДякуюЗаРанок

Наталія Довгопол: я зрозуміла, що усе недаремно

Сейчас читают: 532
womo.ua

Українська письменниця Наталія Довгопол, розповіла, як довгий час уникала спілкування з людьми поза своєю бульбашкою, як підтримує себе, а також коли змогла знов почати читати книжки.Разом із видавництвом «Ранок» ми створили спецпроєкт #ДякуюЗаРанок, у межах якого до 25 дня народження видавництва збиратимемо історії українців та українок, які хочуть розділити свою вдячність із нашими читачами. Найяскравіший момент вдячності за цей рік: я працюю з вимушеними переселенцями в Афінах.

Рік тому ми з командою створили бібліотеку в Інфоцентрі Об`єднаної української діаспори в Греції. Там знаходяться, звісно, і мої книжки.

І одного разу семирічний хлопчик із багатодітної родини ніяково підійшов до мене, дивився великими очима й захоплено розповідав про прочитану ним книжку.

І тоді я зрозуміла, що усе недаремно. Наталія Довгопол, письменниця Мої батьки у лютому-березні залишилися в Броварах, у той час, як я була в Афінах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA