Украина люди контакт Нео Украина

5 корисних Telegram-каналів для українців під час війни

Сейчас читают: 342
vogue.ua

Війна триває. За цей час українці продемонтрували неабияку єдність нації. Кожен намагається допомогти своїй державі усіма можливими способами: збирають гуманітарну допомогу, надають послуги з вивезання людей із “гарячих точок” та за кордон, йдуть до тероборони захищати свою Батківщину, шиють одяг для української армії та жертвують гроші на підтрімку держави.

Також українці активно створюють сервіси й різні спільноти в соцмережах, де можна отримати корисні поради і домогу. Одними з таких є чат-боти та Telegram-канали, користуватись якими досить просто: треба тільки встановити додаток Telegram та перейти за необхідним посиланням.

Vogue. ua зібрав список найкорисніших Telegram-каналів для українців під час війни - від пошуку роботи до медичної допомоги.

В Telegram-каналі JOB for Ukrainians, створеним українськими блогерами Алісою Ілієвою та Кирилом Сулигою, ви зможете знайти справжню роботу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA