куда пойти в Киеве куда поехать с детьми Китайский Новый год

На Даринку відсвяткують китайський Новий рік з шоу левів, тибетськими чашами й заняттями з оригамі

Сейчас читают: 543
liza.ua

6-7 лютого в киян і гостей міста буде можливість телепортуватись  у барвисту культуру сходу, не перетинаючи кордонів. Столичний маркет-молл «Даринок» запрошує на святкування китайського Нового року.

У програмі: традиційні шоу з танцями головних символів – китайських левів, практика роботи з тибетськими співаючими чашами, майстер-клас зі створення фігурок оригамі, розрахунок індивідуальної карти фен-шуй та інше.

Зустрічаємось у зоні Wi-Fi.Усі активності безкоштовні.Складно уявити китайський Новий рік без експресивних рухів великих кольорових левів – символу приходу удачі й нової сили.

Виступ має не тільки символічне значення, а й демонструє гарну фізичну підготовку та хитромудру парну акробатику учасників. У межах святкування на «Даринку» танці левів будуть проходити в кілька хвиль: о 13:00, 14:00, 15:00 і 16:00.З 12:00 до 18:00 на локації розташуються відразу кілька тематичних активностей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA