молитва гроші езотерика

Молитва про багатство: як притягнути фінансовий успіх з Божою поміччю

Сейчас читают: 746
hochu.ua

Молитва — це не лише найсильніший у світі оберіг, а і розмова з Богом. Якщо у вас фінансові проблеми, не бійтеся звернутися до Всевишнього з благословенням.

Часто можна почути, що бажання мати гроші — це гріх. Але без грошей ми не зможемо придбати їжу, одяг та оплатити житло. А ще є чимало молитов, які просять підтримки вищих сил у цьому питанні.Молитва допомагає завжди, тому не варто забувати про неї як радості, так і в горі, пише society.novyny.live.

Читати також Викиньте негайно: правила фен-шуй забороняють вішати вдома ці картини Читати також ТОП-4 вазонів, які притягують успіх та багатство: поради фен-шуй О святителю Спиридоне!

Умоли добросердя Бога, нехай не засудить нас за помилками нашими, але учинить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров’я душевне і тілесне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA