модель Нео

Модель-двійник Кім Кардаш’ян померла у 34 роки від зупинки серця: її “добила” чергова пластика (ФОТО)

Сейчас читают: 971
hochu.ua

Декілька днів тому померла 34-річна американська модель OnlyFans і двійник Кім Кардаш'ян Крістіна Ештен Гуркані, відома під ніком Ashten G.

Причиною смерті знаменитості став обширний інфаркт. Останніми хвилинами життя з дівчиною були її рідні. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Родичі загиблої моделі вбиті горем, наступного тижня планується церемонія поховання.

На сторінці GoFundMe від імені сім'ї Крістіни Ештен Гуркані опубліковано довгу заяву, яка містить короткий звіт про моменти, що передували її смерті.

Читати також Стало відомо, чому Тіна Кароль відмовилася перекладати свої хіти українською Рано вранці, приблизно о 4:30 ранку, 20 квітня 2023 року наша родина отримала трагічний телефонний дзвінок від члена сім'ї, який відчайдушно кричав і плакав… на іншому кінці лінії… Ештен вмирає… Ештен вмирає… Після прибуття до лікарні невдовзі після телефонного дзвінка наша сім'я продовжувала жити в кошмарі, оскільки нам повідомили, що її стан продовжував погіршуватися,— повідомили родичі Гуркані.Реанімувати модель медики не змогли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA