Карпаты здоров'я психологія натхнення подорожі

Маршрут українськими місцями сили: Таємниці Карпат

Сейчас читают: 347
womo.ua

Пропонуємо вам план подорожі за всіма життєвими гараздами. Писаний Камінь Зазвичай карпатські місця сили — це мегалітичні комплекси, водоспади, джерела живої води.

Одним із найвідвідуваніших таких місць сили є Писаний Камінь — одна велетенська камінна брила. Писаним його називають через десятки надписів і схематичних малюнків (деяким з них понад 1000 років).

Горяни вважають, що його сила просинається з першими весняними громами, тому що саме в цей час відкривається земля. Перш ніж відправитися до Писаного (як і будь-якого іншого місця сили), варто підготуватися, адже це не просто екскурсія, а подорож до святині.

Писаний Камінь Місце знаходження: Івано-Франківська область, Верховинський район, неподалік від Буковецького перевалу. Властивості: у відповідь на ваше бажання, з яким ви прийдете до Каменя, вам дадуть можливість, створять ситуацію, ви «опинитеся в потрібному місці в потрібний час». Особливості: Не можна каламутити води, що збирається у ритуальних чашах, видовбаних прадавніми жерцями на верхівці Каменя — інакше дорогою назад вас наздожене дощова хмара.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA