Адам Драйвер що подивитися актор фільм добірка фільмів фільмографія найкращі фільми Адам Драйвер

З морської піхоти – до Голлівуду: найкращі фільми Адама Драйвера (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 624
hochu.ua

Колишній морський піхотинець Адам Драйвер увірвався у світ кіно стрімко – і дуже швидко завоював провідні позиції. Подумати тільки – ще в нульових про нього ніхто нічого не знав, а вже 2015-го Драйвер зіграв харизматичного лиходія Кайло Рена в чергових “Зоряних війнах”, однієї з найзнаменитіших кінофраншиз.

Потім були найнесподіваніші ролі у найшанованіших режисерів світу – ми згадуємо найкращі з них. Читати також Бик, таксист та сам диявол: ТОП-7 культових ролей великого Де Ніро (ФОТО, ВІДЕО) Цю малобюджетну драму можна щиро порекомендувати тим, хто вже встиг стати шанувальником Драйвера після всіх гучних фільмів за його участю, що вийшли пізніше.

Справді, у грі актора у цій картині є щось, що дещо важче розглянути за гучним ім'ям режисера, вражаючим фінансуванням чи винахідливим сценарієм.

У “Голодних серцях” скільки завгодно вразливості та почуттів, які здаються надто щирими і навіть некінематографічними, щоб бути просто гарною акторською грою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA