війна війна в Україні новини шоубізнес

Марічка Падалко змінила сімейний "статус" завдяки чоловікові-військовому

Сейчас читают: 236
hochu.ua

Телеведуча 1+1 і марафону "Єдині новини" Марічка Падалко повідомила про новий "сімейний статус". Журналістка розповіла про підвищення чоловіка і поділилася, як це відобразилося, зокрема, і на ній.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Чоловік ведучої Єгор Соболєв у минулому був журналістом і політиком, а коли в Україні почалася повномасштабна війна, чоловік пішов на фронт.

За свою службу в лавах ЗСУ чоловік Марічки Падалко отримав підвищення на службі та став офіцером. Радісною новиною журналістка поділилася на своїй сторінці в Instagram і зазначила, що разом із тим змінився і її статус:Маю відтепер новий сімейний статус - дружина офіцера,- підписала публікацію Марічка.Фото: instagram.com/marichkapadalko Читати також У 45 років стала студенткою і працює проти кремлівських методичок: куди зникла Лідія Таран Нагадаємо, ще 2021 року Єгор Соболєв пройшов навчання й отримав звання стрільця.

А коли почалося повномасштабне російське вторгнення, чоловік Марічки Падалко був серед перших добровольців, який став на захист країни, попри статус багатодітного батька.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA