Нео манікюр вишиванка

Манікюр під вишиванку: найкращі дизайни нігтів в етностилі (ФОТО)

Сейчас читают: 877
hochu.ua

18 травня в Україні відзначають День вишиванки. З цього приводу ми зібрали наймодніші та найкрасивіші ідеї манікюру з українськими орнаментами, які нагадують вишиванку.

Дивіться та повторюйте! Читати також Для романтичного настрою: 10 ідей модного манікюру з квітами на літо 2023 року (ФОТО) Українська вишиванка вже давно підкорила весь світ.

Як ми знаємо, носять її не лише вітчизняні зірки, а й голлівудські знаменитості. Щобільше, наразі стилісти пропонують робити манікюр у стилі вишиванки, прикрашаючи нігті українськими народними орнаментами.Насправді етнічні мотиви ніколи не втрачають своєї актуальності.

Можливо, вони не користуються кожний сезон величезною популярністю, але є своєрідною класикою, яка підходить під будь-яке вбрання і завжди виглядає стильно.Якщо ви не знаєте, який манікюр зробити під вишиванку, то вам допоможе наша добірка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA