базовий гардероб

Трендові джинсові куртки на літо 2023: додаємо намистинки і мереживо(ФОТО)

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Разом із спекою влітку часто бувають прохолодні вечори. Стильно і комфортно виглядати у мінливу погоду допоможуть модні джинсові куртки.

Раніше ми писали, які джинси носити на кожен день, а тепер розкажемо, що накинути на плечі, коли стає прохолодно. Читати також Жовті сарафани та сукні: дизайнери представили модні новинки для літа 2023 (ФОТО) В моду на літо 2023 року повернулися джинсові куртки.

Вони можуть бути чорними, сірими або темно-синіми. Актуальними залишаються і протерті варіанти, або з дірками. Дизайнери пропонують носити на кожен день оздоблені у намистинки і стрази джинсові курточки.

Також в моді вставки із мережива, фатину і прозорої декоративної тканини. Читати також Сумки на кожен день: ТОП-3 варіанти, які пасують жінкам будь-якого віку (ФОТО) Доречно виглядає вишивка, малюнки по джинсу текстильними фарбами або маркерами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA