Лазерна епіляція: повний гід процедурою видалення волосся

Сейчас читают: 329
hochu.ua

Паста для шугарингу, воскові смужки, крем для депіляції, бритви – всі вони допомагають позбутися волосся на тілі, але не дають такого тривалого ефекту, як лазерна епіляція.

Але зважитися на цю процедуру буває складно – а раптом процедура надто болісна чи дорога? Редакція HOCHU.ua склала повний гід лазерної епіляції, який допоможе визначитися і зрозуміти, чи варто витрачати час (і гроші) на цю процедуру.

Читати також Тіло як у Лари Крофт: програма тренувань від тренера Алісії Вікандер Лазерна епіляція – це спеціалізована процедура, яка допомагає назавжди видалити небажане волосся.

А при дотриманні техніки безпеки та правильних налаштувань ця процедура ще й менше травмує шкіру.Більш ефективна процедура лазерної епіляції для людей з темним волоссям та світлою шкірою, а ось у світловолосих може не виявитися достатньої кількості пігменту для ефективного впливу апарату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA