Евгений Клопотенко карантин борщ приготування Евгений Клопотенко

"Культура приготування українського борщу": 25 учасників у прямому ефірі будуть готувати борщ за неповторним рецептом

Сейчас читают: 809
hochu.ua

Коли пройде онлайн-презентація "Культура приготування українського борщу" та що цікавого буде показано в її рамках? Дізнайтесь в нашому матеріалі!

25 грудня Міністерство культури та інформаційної політики України разом з  ГО "Інститут культури України", за участі  її очільника Євгена Клопотенка, відомого шеф-кухаря, проведуть онлайн-презентацію "Культура приготування українського борщу" в межах кампанії на підтримку включення страви до культурної спадщини ЮНЕСКО.Мова не йде про гастрономічну ідентифікацію.

Це питання захисту важливої культурної складової та частини історії. Визнання борщу об'єктом нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО — поставить крапку у навмисно створених дискусіях щодо етнічної батьківщини рецепту страви.

Адже усі ми знаємо правду: борщ — український.— зазначає Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.У різні часи борщ варили за відмінними рецептами з використанням широкого набору продуктів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA