косметика технології догляд за шкірою шкіра штучний інтелект догляд

Майбутнє вже настало: як штучний інтелект допомагає дослідити шкіру

Сейчас читают: 408
womo.ua

Nelly De Vuyst® представляє Skin Analysis — унікальний революційний інструмент діагностики та аналізу шкіри. Створений за допомогою штучного інтелекту на основі наукових досліджень та розроблений у колаборації з дерматологами, технологія Skin Analysis — це новий рівень догляду за шкірою.

Skin Analysis, який відтепер доступний кожному — це зручність, а також можливість завдяки сучасним технологіям, мати доступ 24/7 до стану власної шкіри.

Це ніби консьєрж сервіс і в цьому є справжня революція. Читайте також: Чому всі у захваті від японського манікюру та де його зробити? Skin Analysis — це також запорука вчасної профілактики, адже стан шкіри постійно змінюється від різних факторів впливу, як внутрішніх, так і зовнішніх.

Крім того, величезним тригером шкірних патологій є стрес. Отже, першим кроком до досягнення бездоганної шкіри є визначення її потреб.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA