Христина Соловій Кристина Соловий Шоу-бизнес Христина Соловій Кристина Соловий

"Коала": Христина Соловій презентувала пісню з нового альбому (ПРЕМ’ЄРА)

Сейчас читают: 799
hochu.ua

Українська співачка Христина Соловій представила новий сингл — чуттєву пісню "Коала". Дізнайтеся в нашому матеріалі, чому виконавиця порівнює почуття кохання з обіймами коали.Авторкою слів та музики є сама Христина Соловій.

Вона з ніжністю розповідає свою історію кохання.Зазначимо, що неповторні ілюстрації для лірик-відео виконала праонука видатної української художниці Марії Приймаченко — Аліна Гаєва.До створення життєрадісного треку "Коала" долучився саундпродюсер Павло Литвиненко, з яким Христина вже працювала над альбомом "Любий друг".Дівчина із захопленням розповідає про майстерність Литвиненка і сподівається на подальшу співпрацю:Пісня "Коала" майже одразу заявила про свій саунд.

Подальша робота над нею — лише витончені деталі. Павло уважно і мужньо брав до уваги всі мої першочергові ідеї, а саунд, звучання інструментів, він зробив сам.

Я спочатку не могла в це повірити, мені здавалося, що треба запросити музикантів. Ми врешті запросили їх, але зробити краще не змогли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA