воспитание Книга виховання

Книжка «Код упевненості для дівчат» навчить подолати сумніви у собі

Сейчас читают: 113
womo.ua

Дівчата справді можуть усе. Проте часто вони сумніваються у своїх здібностях, потребують захисту та підтримки. Ця книжка — джерело натхнення, якого бракує дівчатам на шляху їхнього становлення.

У ній пояснюється, як не боятися своїх прагнень і стати сильною особистістю з високою самооцінкою. Чим цікава ця книжка У ній містяться не лише поради про те, як розвинути впевненість у собі, а й історії реальних дівчат, яким удалося побороти страх, упоратися з невдачею і, попри негативний досвід, рухатися далі.

Для закріплення нових умінь та корисних навичок у книжці подано тренувальні вправи, тести й дотепні комікси. Про авторок Кетті Кей — журналістка, ведуча BBC World News America, входить до ради директорів Міжнародного фонду жінок, які працюють у ЗМІ (IWMF).

Клер Шипмен — журналістка, тривалий час працювала на CNN, лауреатка премій Пібоді та «Еммі». На які ще питання відповість книжка Як бути впевненою і водночас залишитися собою?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA