бізнес Велика Британія жінки

Киянка подарувала валійському пабу нове життя

Сейчас читают: 751
womo.ua

До повномасштабного вторгнення Владислава Крапивка мешкала у Києві. А в 2022 році їй разом із молодшим сином довелося залишити власну домівку.

Невдовзі вона опинилася у Ньюпорті і вирішила взяти в оренду один з найстаріших пабів міста. Про це розповідає BBC. Паб The Lamb у центрі міста працював до березня минулого року, поки його не довелося закрити через зменшення кількості відвідувачів і зростання операційних витрат.

Проте Владислава Крапивка вирішила, що старовинному пабу, якому щойно виповнилося 160 років, можна дати ще один шанс. Українка згадувала, як вперше її вразила історична будівля, у якій розташований старовинний паб.

Спочатку вона вирішила реконструювати приміщення. Суму для відновлення у 2500 фунтів стерлінгів допомогли зібрати друзі. Фото: bbc.com Читайте також: Українка Юлія Горбаченко зняла Кейт Вінслет для британського журналу Porter У День Святого Давида оновлений паб знову зустрів гостей з живою музикою на честь свого 160-річчя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA