ВДНГ

Київський ВДНГ буде водити екскурсії історичними місцями Експоцентру

Сейчас читают: 578
liza.ua

Екскурсії розпочнуться 22 серпня, записатися на прогулянку найцікавішими павільйонами ВДНГ можна на офіційному сайті Експоцентру.

Над створенням сценарію для власної екскурсії-подорожі на ВДНГ працювали майже місяць. Завдяки прискіпливій роботі та унікальним фотографіям і відео, що багато років зберігаються в архівах Експоцентру, прогулянку вдалось зробити не лише цікавою, а й пізнавальною.Наталія Верьовка, креативна продюсерка Національного комплексу «Експоцентр України»:Ми створили екскурсію, яка допоможе гостям ВДНГ більше дізнатися про улюблене місце відпочинку й ближче познайомитися з його історією, сьогоденням, пофантазувати над майбутнім.

Адже ми впевнені, що по-справжньому полюбити ВДНГ можна тільки звернувши увагу на ті деталі, які зазвичай не помітні відвідувачам, прийнявши минуле Експоцентру, як невіддільну частину його сучасного та майбутнього життя.Під час екскурсії ми розвіємо міфи, пов’язані з ВДНГ та відкриємо давно зачинені павільйони, які зберігають таємниці й

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA