місто Київ місто Львів місто Варшава місто Чернівці люди Нео місто Київ місто Львів місто Варшава місто Чернівці

Київ-Варшава: як перетнути кордон, де жити і як знайти тимчасову роботу

Сейчас читают: 478
vogue.ua

Ірина Володько, менеджерка комерційного відділу Vogue UA, виїхала з Києва і зараз знаходиться у Варшаві. Як перетнути кордон безпечно, де шукати житло, які документи треба оформлювати – ці питання постають перед кожним українцем, який був вимушений тимчасово залиши рідну країну.

Відповідаємо на них детально. Я прийняла рішення евакуюватись із Києва 28 лютого – після новини про те, що спальний район Харкова обстріляли «градами».

Зараз я у Варшаві і сподіваюсь мій досвід може комусь бути корисним. Мій початковий план був дуже простим : першим ліпшим поїздом добратись на Західну Україну у будь-яке з міст, де мене могли б прихистити друзі чи знайомі: Хмельницький, Чернівці чи Львів.

Напередодні я перевірила список рейсів у телеграм-каналі Укрзалізниці. Саме там протягом дня оновлюється інформація щодо доступних рейсів, а ввечері публікується графік основних поїздів на наступний день.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA