місто Київ місто Берлін люди уроки Нео місто Київ місто Берлін

Київ-Берлін: що потрібно знати перед переїздом до Німеччини

Сейчас читают: 377
vogue.ua

Рано-вранці 24 лютого кожен українець прокинувся від жахливого сповіщення, яке мить змінило наші життя. Я до цієї новини морально не була готова, тому що категорично відмовлялася вірити, попри всі передумови та спостереження.

Тому ні горезвісної тривожної валізи, ні плану порятунку у мене не було. Довелося діяти за якісь секунди. У рюкзак полетіли шкарпетки, спідня білизна, документи, гроші, ноутбук і чомусь вітамін D.

З цим набором я вийшла з дому, куди не повернулася досі. Батько відвіз сина в Яремче, подалі від активних дій і мені залишилося ухвалити рішення, куди ж подіти саму себе.

Вирішили вирушити за місто, за 10 км від Василькова (хто ж знав). Через тиждень активних обстрілів військового аеродрому, який знаходився зовсім поруч, вибуху нафтобази та нескінченної ночівлі у сусідньому льоху, я зрозуміла, що настав час подивитися правді в очі та бігти, бо іншого виходу нам не залишили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA