місто Київ люди Нео місто Київ

Київ-Болонья: що треба знати перед переїздом до Італії

Сейчас читают: 507
vogue.ua

Vogue UA продовжує розповідати історії українців, які вимушено евакуюються через війну Росії в Україні. Ми вже розповідали про життя наших людей у Хорватії, Литві, Норвегії та інших країнах.

Своїм досвідом ділиться Маргарита Бабюк, яка вирушила до Італії. Рішення про переїзд до Італії далося мені не швидко. Перший день війни в Києві шокував, на другий – ми пережили обстріл школи, де ховалися в укритті та диверсантів, що з'явились на його порозі під виглядом звичайних киян.

Після цього було 16 годин евакуації в Карпати, без зупинок на сон та декілька ночей у безпечному Львові. І навіть, коли моя мама, зі сльозами на очах переконувала мене, що єдиний спосіб для неї жити далі – це знати, що я буду в безпеці, все ще було важко наважитись виїхати за кордон.

Це відчувалось, як зрада, як слабкість та сором. Зараз мені вже не соромно. І жодна українка, якій довелось виїхати – не слабка, у цьому я переконана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA