місто Київ люди страхи Нео місто Київ

Київ-Мілан: як оформити документи, знайти житло та облаштуватися в Італії

Сейчас читают: 669
vogue.ua

Піарниця Юліанна Ходаковська під час воєнних дій змогла виїхати до Мілану – нам вона розповіла про особливості перебування в Італії, які краще знати українським вимушеним переселенцям.

Я була з тих людей, хто взагалі не вірив у вирогідність війни, тому коли вночі з 23 на 24 лютого у повітрі та навколо відчулась якась напруга та тиск, я списала це на мої хвилювання особистого характеру, не могла довго заснути і вже десь у четвертій ранку випила снодійне та відключилася.

А через кілька годин, крізь примусовий сон, я прокинулась від звуків вибухів та крику сирен. Взяла телефон, а там вже купа дзвінків та повідомлень, що розпочалась війна.

Найперший страх мене охопив за мою мати, адже вона вранці мала вилітати із Стамбулу, а вона така людина, що її ніщо не зупинить, тому звістка про закриття авіаційного простору мене дещо заспокоїла.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA