нейл-арт нейл-дизайн манікюр нігті

Картини на нігтях: модний дизайн манікюру на літо 2023

Сейчас читают: 367
hochu.ua

Декор нігтів завжди у тренді, адже він підкреслює ексклюзивність манікюру та хороший смак модниці. Нейл-майстри зображають не лише поодинокі деталі, а цілі композиції.

Раніше ми писали про акварельний дизайн, а тепер розкажемо, як нігті можуть стати полотном для мініатюрних шедеврів. Читати також Леопардові, тигрові та зебра: анімалістичні принти для манікюру на літо 2023 (ФОТО) На нігтях можна зобразити природу, річку, морські хвилі, захід сонця і поля.

У моді — архітектура, обличчя, яке зображає емоції, українські мотиви.  @olelukoenail7836@articool_bs@nina_talanova_@feniks_nailart@feniks_nailart@feniks_nailartКартини можуть мати декілька об'ємних шарів, які на доторк будуть відрізнятися.

Наприклад, під матовий фініш можна сховати дерева, поверху — глянцева квітка, на якій сидить бджола. Жовто-чорний животик комашки посипаний акриловою пудрою, і він м'який, наче справжня.  @missouri_journal@julia_galas_artУ тренді малюнки, які нагадують мультяшні сюжети.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA