Россия Украина Нео Россия напала на Украину війна росії з україною Россия Украина

Кабмін вирішив, як саме поводитися з тілами загиблих окупантів

Сейчас читают: 170
womo.ua

Кабінет міністрів прийняв постанову про затвердження порядку забезпечення збору тіл (останків) загиблих військовослужбовців Російської Федерації, а також незаконних збройних формувань.

Як пише “Українська правда”, постанову прийнято для недопущення погіршення санітарно-епідемічної ситуації та виникнення небезпечних інфекційних захворювань на території України, спричинених наявністю на територіях ведення військових дій непохованих тіл.

Військові адміністрації разом з органами місцевого самоврядування організовують забезпечення збору тіл та забезпечують утворення відповідних спеціальних груп у складі представників сил територіальної оборони Збройних Сил, Нацгвардії, Нацполу, ДСНС та інших.

Такі групи забезпечуються мішками для збору та перевезення тіл, гігієнічними засобами, обмундируванням, засобами фотофіксації та транспортом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA