Білорусь Росія Білорусь Росія

Jysk та IKEA призупиняють свою роботу в Росії

Сейчас читают: 110
cosmo.com.ua

До списку компаній, що призупинили свою роботу в Росії у відповідь на її агресію проти України, доєдналися два міжнародні ритейлери меблів та товарів для дому: IKEA та Jysk. «Спустошлива війна в Україні — це людська трагедія, і ми висловлюємо наше глибоке співчуття та занепокоєння мільйонам постраждалих», — йдеться у спільній заяві власника бренду Inter IKEA та Ingka Group.

Компанія зупинить весь імпорт та експорт у Росію та Білорусь, виробництво в Росії, продаж у всіх магазинах, у тому числі онлайн, а також операційну діяльність у Білорусі.

У данській компанії Jysk також вирішили зупинити роботу в РФ та закрити всі 13 магазинів на території країни. «Останні кілька днів ми провели, вивчаючи ситуацію, у тому числі разом із нашими співробітниками в Росії.

Зараз ми вирішили тимчасово призупинити продаж у Росії», — зазначив  директор із комунікацій Jysk Group Руне Юнгберг Педерсен.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA