Tom Ford Нео StandWithUkraine Tom Ford

Estée Lauder та Sephora йдуть з Росії

Сейчас читают: 524
vogue.ua

Все більше компаній підтримує економічний та соціальний бойкот країни-агресора. В Росії більше не буде працювати корпорація Estée Lauder та зачиниться всесвітньо відома б'юті-мережа Sephora.

Американський концерн Estée Lauder, до якого входять такі всесвітньо відомі б'юті-бренди, як Tom Ford Beauty, M. A. C Cosmetics, Clinique, La Mer, а також парфумерні бренди Kilian, Le Labo, Jo Malone London, Tom Ford тощо, йде з російського ринку.

Заява про це з'явилася на офіційному сайті бренду. Минулого тижня корпорація вже призупинила бізнес-інвестиції та ініціативи в Росії, а зараз призупиняє всю комерційну діяльність в Росії та закриває всі свої магазини.

Крім того, постачання косметики та парфумерії в російські мережі призупинено. Благодійний фонд компаній ELCCF вже виділив 1 мільйон доларів на підтримку зусиль з надання допомоги в Україні, і компанія буде дарувати продукти ELC тим, хто переміщений та потребує допомоги.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA