Нео

McDonald's закриває 850 ресторанів на території росії

Сейчас читают: 174
cosmo.com.ua

Здається, скоро простіше буде порахувати ті компанії, які залишился на російському ринку, ніж ті, які з нього пішли. Так, співпрацю з країною-агресором на невизначений час призупинили безліч модних брендів, важливі гравці б’юті-сфери, банки, компанії-гіганти зі світу техніки та автомобілів і не тільки.

Не залишилась осторонь від санкцій і гастрономічна сфера. Зокрема, у вівторок, 8 березня, легендарна американська імперія фастфуду McDonald`s оголосила про закриття 850 своїх ресторанів на території росії. «Після ретельних консультацій з нашим головою Ріком Ернандесом та рештою ради директорів McDonald`s вирішив тимчасово закрити всі наші ресторани в росії та призупинити будь-яку діяльність на цьому ринку», — заявив гендиректор компанії Кріс Кемпчинські.

За його словами, цінності McDonald`s не дозволяють компанії ігнорувати невиправдані людські страждання, які вони зараз спостерігають в Україні, Про те, упродовж якого періоду не будуть функціонувати ресторани, компанія не повідомила.

Проте її представники пообіцяли, що продовжать сплачувати заробітну плату 62 тисячам своїх співробітників в росії, які залишилися без роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA