Jerry Heil Сша конкурс украинская музыка Jerry Heil Сша

Jerry Heil перемогла у міжнародному музичному конкурсі екс-продюсера Мадонни

Сейчас читают: 243
cosmo.com.ua

Співачка Jerry Heil отримала перше місце у Djooky Music Awards — світовому музичному конкурсі для молодих артистів. Jerry Heil — перша українка, яка здобула перемогу у глобальному конкурсі Djooky Music Awards, чия географія охоплює понад 100 країн-учасників.

Djooky Music Awards відбувається щоквартально: Jerry Heil стала переможницею літнього сезону, «Summer 2021 Season». Учасники реєструються, подають свої пісні на конкурс, за які мають голосувати інші користувачі онлайн-платформи Djooky.

При цьому штучна «накрутка голосів» жорстко карається — і таких учасників одразу дискваліфікують. За результатами голосування переможець того чи іншого «сезону» отримує грошову винагороду у розмірі 20 тисяч доларів або подорож у США та повний цикл студійної роботи над піснями у студії Capitol Records у Лос-Анджелесі, де зазвичай записуються топ-зірки світового музичного шоу-бізнесу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA