місто Чернівці досьє місто Чернівці

Ірина Сопонару

Сейчас читают: 442
hochu.ua

Ірина Сопонару – українська актриса та комік, яка здобула популярність завдяки участі у КВК та шоу "Жіночий квартал". Біографія, особисте життя та цікаві факти про Ірину Сопонару – у досьє на HOCHU.ua.Ірина СопонаруСопонару Ірина народилася в місті Чернівці у 1986 році.

Батько актриси – приватний підприємець, хоча здобув освіту за спеціальністю "інженер", мати дівчини працювала у друкарні. Сопонару – не єдина дитина в сім'ї, вона також має старшу сестру.Ірина СопонаруУ рідному місті майбутня зірка "Жіночого кварталу" закінчила школу та здобула вищу освіту за спеціальністю "Політологія" в національному університеті Чернівців.

Хоча політологом Ірина так ніколи і не працювала. Ще в шкільні роки вона зайнялася акторською майстерністю, а у студентстві стала частиною команди "Шиворот-навиворіт".

У її складі майбутня зірка ТБ дебютувала у Чернівецькій лізі КВК. Але популярність Сопонару принесла участь в складі іншій команді Клубу – "Вінницькі перці".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA