Антон Савлепов місто Маріуполь війна новини шоубізнес Антон Савлепов місто Маріуполь

Дружина соліста Quest Pistols Ірина Горбачова несподівано з'явилася на Московському кінофестивалі (ФОТО)

Сейчас читают: 916
hochu.ua

Дружина українського музиканта, соліста гурту Quest Pistols Антона Савлєпова, акторка Ірина Горбачова народилася в Маріуполі, проте свою кар'єру побудувала в росії.

І якщо раніше артистка з теплотою відгукувалася про Україну, то від початку повномасштабного вторгнення рф вона зайняла мовчазну позицію.

Навіть те, що торік під час боїв за її рідний Маріуполь окупанти зрівняли місто з землею, не стало приводом виступити проти кремлівської диктатури.Ба більше, днями актриса побувала на Московському кінофестивалі, аби підтримати вихід картини російського режисера Бориса Хлєбнікова.

Варто зазначити, що, на відміну від Ірини, він відкрито засуджував окупацію Криму, вторгнення Росії на Донбас у 2014 році та виступив проти російської військової інтервенції в Україну 2022 року.Відомо, що багато російських знаменитостей відмовилися від відвідування кінофестивалю в Москві, щоб не підтримувати культуру країни-агресора з політичних міркувань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA