Виктор Ляшко МОЗ ВООЗ ТРЦ Gulliver Виктор Ляшко

День донора: у серці Києва стартувала просвітницька кампанія «Розквітай» від ДонорUA

Сейчас читают: 141
womo.ua

14 червня, у Всесвітній день Донора, стартувала кампанія «Розквітай» від ДонорUA, мета якої — популяризувати донорство крові, розповідаючи про його красу та користь.

Відкриття проєкту відбулося з презентації фотовиставки «Побач» на 2-му поверсі торгово-розважального центру Gulliver за участі засновниці ДонорUA та президентки ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України» Ірини Славінської, міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка та головної амбасадорки кампанії — співачки KOLA.

Портретний проєкт присвячений донорам та історіям їхнього донорського шляху, що надихають. 12 людей різного віку і фаху, з різним донорським стажем об’єдналися у галереї портретів, аби показати, що донорство — це про кожного.

Виставка працюватиме щодня з 10:00 до 22:00 до 28 червня, вхід вільний. ДонорUA розпочав річну кампанію про красу та користь донорства, спрямовану на популяризацію донорського руху передусім як способу оновити свій організм і набути позитивних емоцій.  «У розвинених країнах донорство крові — культурна норма.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA