Индия New York Україна Оскар кіно Индия New York Україна

Індійський фільм, який частково знімали в Україні, потрапив у шорт-лист премії «Оскар»

Сейчас читают: 675
womo.ua

Індійський фільм “RRR” режисера С. С. Раджамулі, зйомки якого частково проходили в Україні, потрапив у шорт-лист кінопремії «Оскар» у категорії «Краща пісня».

Про це повідомила кінокомпанія «435 FILMS», яка влітку 2021 року організувала зйомки стрічки в Україні. Композиція “Naatu naatu” – перша індійська пісня, яка потрапила у шорт-лист «Оскара» за всю історію існування індійського кінематографа.

Танцювальний номер до неї знято перед Маріїнським палацом у Києві. «Дуже хочеться, аби на церемонії «Оскара» на величезному екрані у легендарному театрі “Долбі” у Лос-Анджелесі були показані кадри фільму RRR, зняті у Києві.

Вірю, що після нашої перемоги Маріїнський палац буде символом незламності, всесвітньо відомою туристичною локацією, біля якої мільйони людей захочуть сфотографуватись, як біля Ейфелевої вежі чи Біг-Бена», — зазначила засновниця “435 FILMS” Анна Паленчук.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA