люди Нобелевская премия

Хто, чому та як: розповідаємо про Нобелівку-2020 простими словами

Сейчас читают: 180
hochu.ua

У рік, коли перед цивілізацією постали небачені до цього проблеми, наука долає неймовірні бар'єри. У 2020 році за 2 тижні була розшифрована ДНК всім відомого вірусу.

Через півтора місяця з'явилися перші тести. А сьогодні вакцина вже перевіряється на волонтерах. В нашому матеріалі ви дізнаєтесь, хто і за які наукові відкриття отримав Нобелівську премію в 2020 році.Nobiletet 2020 — івент від одного з найцікавіших і найвідоміших українських наукпоп-проєктів — відбувся в дусі часу.

Попри загрозу інтелектуального локдауну, пре-паті Нобелівської премії не лише зібрала аншлаг в офлайн (з дотриманням умов помаранчевої зони), але й суттєво збільшила аудиторію завдяки онлайн-трансляції.Четвертий рік поспіль і третій раз на платформі UNIT.City про найважливіші наукові та соціальні досягнення людства, відзначені Норвезьким нобелівським комітетом, розповідали найкращі спікери, визнанні експерти в зазначених темах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA