акторка Величне століття Каннський кінофестиваль

Гюррем з роками стає тільки гарнішою: Мер'єм Узерлі зачарувала фанатів появою на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Сейчас читают: 531
hochu.ua

Популярна актриса та зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі стала гостею Канського кінофестивалю. На червоному хіднику вона з'явилася у розкішній сукні.

Деталі та більше фото – далі у матеріалі HOCHU.ua!39-річна Мер'єм Узерлі після того, як залишила легендарний серіал, намагається зробити все, щоб позбавитися образу Гюррем-султан.

Так, на церемонію відкриття актриса обрала розкішну сукню чорного кольору від Мaison Novague, показавши сміливе декольте. Читати також "Мій комплекс меншовартості": Тіна Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні 2006 (ВІДЕО) Знаменитість недбало вклала розкішне руде волосся, а на обличчі зробила гарний макіяж.

Об'ємні сережки доповнили образ. Зазначимо, що Мер'єм народилася та виросла у Німеччині. Зірка почала працювати в Туреччині лише після того, як її запросили на головну роль у "Величне століття".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA