привітання свято останній дзвоник

Вірші та проза на подяку вчителям, батькам і не тільки на останній дзвінок і випускний

Сейчас читают: 925
hochu.ua

Останній дзвоник і випускний — свята, що мають дуже велике символічне значення для школярів, їхніх батьків і вчителів. Ми вже присвятили багато статей цій темі (їх ви можете знайти в розділі "Свята"), але поки ще не все сказано.

Пропонуємо вам ознайомитися з новою порцією вітального контенту. Тут ви знайдете вірші-подяки, а також привітання своїми словами, які можна озвучити вчителям, батькам і не тільки.У свята, коли випускники 9-х і 11-х класів назавжди залишають стіни школи, панує дуже зворушлива атмосфера.

На урочистих лінійках відбуваються концерти з піснями, звучать душевні промови. Щоб висловити почуття і сказати "спасибі" за внесок, виховання і підтримку на шляху дорослішання, ми публікуємо вірші-подяку вчителям від випускників.***Останній дзвоник пролунав.

Він довгий час нам всім співав: Він кликав на урок, з уроку, І так було щодень, щороку. Ми вас вітаємо. Прощайте, Про нас усіх не забувайте, Ви педагоги — вищий клас, Ми щиро любимо всіх вас!*** Що заплановано було — усе зробили!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA