Селена Гомес John Lewis Charlotte Tilbury Тренд Нео Селена Гомес John Lewis Charlotte Tilbury

Gym Lips: простий TikTok тренд, що збільшує губи

Сейчас читают: 184
vogue.ua

Забудьте про філлери. Є новий, схвалений TikTok спосіб збільшити губи – без ін"єкцій. Свого часу Кайлі Дженнер сприяла зростанню популярності ін’єкційних препаратів, тепер нове покоління використовує макіяж, щоб зробити свої губи пухкими – з мінімальними зусиллями.

Назву цього тренда, Gym Lips, вигадала візажистка Керрі Енн Сьюелл. Техніка передбачає використання олівця для губ тілесного, nude відтінку, що збігається з відтінком губ.

Олівцем треба окресилити контур, а потім завершити бальзамом для губ для природного пухкого вигляду. Техніка швидко поширюється в TikTok – хештег на сьогоднішній день має 7 мільйонів переглядів – ця техніка робить губи соковитішими та об’ємнішими, не потребуючи жодних ін’єкційних втручань.

Тенденція настільки популярна, що ретейлери спостерігають зростання продажів тілесних олівців для губ, а також зволожуючих бальзамів для губ. "Порівняно з минулим роком наші продажі косметичних засобів для губ зросли на 49%, — каже Джорджія Вайт, байєр салону краси John Lewis . – Прозора олійка Dior Lip Glow Oil є справді видатним продуктом для створення образу, і продажі відтінку 000 зросли на 1000 відсотків".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA