лайфхак рецепти картопля

Готова картопля - за 5 хвилин: хитрий кулінарний трюк

Сейчас читают: 505
hochu.ua

Ми розповідали, як спекти картоплю по-селянськи в духовці. Але часто буває, що поїсти треба швидко. Тоді виручить геніальний лайфхак.

Як приготувати картоплю в мундирі за п’ять хвилин, розповіли на порталі  Pixelinform. Читати також На щодень і до святкового столу: універсальний ситний салат за кілька хвилин (РЕЦЕПТ) Приготування картоплі - простий процес, з яким здатний впоратися навіть школяр.

Однак не всім відомий спосіб, завдяки якому цей процес можна скоротити до 5 хвилин.Картоплю миємо і змащуємо олією. Завдяки цій простій дії картопля не вийде пересушеною.У кожну картоплину вставляємо по 3 зубочистки - так, щоб овочі можна було розставити на тарілці, як на триногах.

Зубочистки потрібні, щоб картопля отримала рівномірне приготування без того, щоб перевертати її вручну. Читати також Пісна закуска з баклажанів нагодує всю сім’ю: фантастичний бабагануш (РЕЦЕПТ) Тарілку з картоплею відправляємо в мікрохвильову піч на максимальну потужність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA