Sonya Kay Концерт вечеринка glo Sonya Kay

Must-visit: запальна онлайн-вечірка Музичний HYPER Set

Сейчас читают: 902
cosmo.com.ua

На правах реклами glo™ призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

Захід тільки для повнолітніх. Сумуєш за драйвом, танцями, гучними вечірками та яскравими кольорами? У нас для тебе чудова новина!

Зовсім скоро glo™ проведе найгучнішу онлайн-вечірку осені — на ній усі гості будуть запалювати під крутих MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov і Sonya Kay, які наживо зіграють свої нові треки із Музичного HYPER Set’у. Вечірка Музичний HYPER Setза підтримки glo™ відбудеться 26 листопада о 20:00.

Щоб долучитися до безкоштовної трансляції та наживо почути виступи MamaRika, Katro Zauber, Artem Pivovarov і Sonya Kay, заходь насайт glo™ або канал MEGOGO LIVE. Музичний HYPER Set — це результат яскравої колаборації бренду glo™ з чотирма артистами, які створили музичні втілення чотирьох смаків стіків neo™ для  glo™ HYPER в унікальних нових треках в різних музичних стилях: •  MamaRika у треку «Mavka»

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA