Стиль тренды маникюр идеи маникюра

Французький манікюр 2020. Мода, фото та ідеї для френча

Сейчас читают: 928
liza.ua

Багато років французький манікюр залишається найпопулярнішим дизайном нігтів в світі. Тож не дивно, адже френч можна створити і в домашніх умовах, і в салоні, виглядає він акуратно, підійде під будь-який вік, образ і настрій.

Ми зібрали безліч фото і ідей для ідеального французького манікюру, дивись і вибирай відповідний.Французький манікюр — особливий вид нейл-арту, який спочатку імітував незабарвлену нігтьову пластину.

Для цього вся площа нігтя зафарбовувати бежевим або рожевим лаком, а кінчик по контуру відокремлювався білою лінією. Але за роки існування у французького манікюру з’явилися мільйони варіацій!Навіть в межах цього тренда можна випробувати різні модні віяння — ось чому френч так подобається жінкам. «Голі» нігті, нюд, яскраві кольори а-ля 80-ті, чорний гранж і дзеркальний нейл-арт — все це відмінно поєднується з френчем.Окремою «гілкою» став так званий місячний манікюр або френч навпаки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA